DEMULA.
GOED VOOR NOG BETER BETON.

Cuglaton

Onder de merknaam Cuglaton® levert Demula nv een uitzonderlijk breed assortiment speciaalmortels (gietmortels, injectiemortels, hoge sterkte mortels, montagemortels, ondersabelingsmortels, konusmortels, troffelmortels en stelmortels). De gietmortels en ondersabelingsmortels zijn een vaste waarde op de Belgische markt en dragen dan ook bewust het BENOR-kwaliteitslabel. Door het brede aanbod producten is voor nagenoeg elke toepassing een Cuglaton®-oplossing beschikbaar.

Cuglacrete

Cuglacrete® is de naam voor een complete lijn producten die worden ingezet voor het herstellen van schade aan betonconstructies. Het omvat hechtprimers, constructieve mortels en esthetische (niet constructieve) mortels voor zowel algemeen voorkomende als specifieke betonreparaties. De Cuglacrete® reparatiemortels bestaan uit een lijn op basis van portlandcement en een lijn op basis van hoogovencement. Dit betekent dat afhankelijk van de bestaande constructie, altijd de juiste productkeuze kan worden gemaakt.

Fluvicon

Fluvicon® omhelst een volledig gamma hoogkwalitatieve superplastificeerders voor stortklaar beton. De Fluvicon® superplastificeerders worden dagelijks geëvalueerd en geoptimaliseerd waardoor deze producten ten volle kunnen beantwoorden aan de eisen van de gebruiker.

Fluvicast

Fluvicast® omhelst een volledig gamma hoogkwalitatieve superplastificeerders met snelle en hoge sterkteopbouw. De Fluvicast® superplastificeerders worden dagelijks geëvalueerd en geoptimaliseerd waardoor deze producten ten volle kunnen beantwoorden aan de eisen van de gebruiker. Deze superplastificeerders vinden hun doelgroep in de prefabindustrie waar snelle ontkisting een belangrijke troef is.